Digitale

Vi er stolte af at præsentere os som et fuldt ud digitalt rengøringsfirma.

Vinduespolering til virksomheder og institutioner

Hos DP Erhvervsrengøring polerer vi vinduer ud- og indvendigt for alle typer virksomheder, institutioner, hoteller osv., og vi går først igen, når ruderne er spejlblanke. Vi er professionelle til fingerspidserne og anvender kun de bedste rengøringsprodukter.

Vi udfører vinduespolering for både små virksomheder og de helt store. Vi skræddersyer altid vores ydelser, så de passer perfekt til jer, og sammen udarbejder vi en serviceplan, så vores arbejde stemmer overens med jeres forventninger. Udover vinduespolering udfører vi desuden:

  • Kontorrengøring
  • Facility service
  • …og meget mere – bare spørg, så finder vi en løsning.
45+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper bl.a.

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

DP Erhvervsrengøring

Kvalitetspolering hver gang

Vi sætter store krav til vores eget arbejde. Det er vigtigt for os, at vi leverer et perfekt resultat hver gang, som vi selv kan stå inde for. Det er også yderst vigtig for os, at vores kunder er fuld tilfredse med vores arbejde – hver gang. Derfor er der ingen slinger i valsen.

Det kan lade sig gøre, fordi vi er et stærkt team af engagerede rengøringspersoner. Vi giver vores medarbejdere det bedst mulige arbejdsmiljø, hvor den enkelte medarbejder føler sig betydningsfuld. Det er nemlig en vigtig nøgle til en god arbejdsplads med engagerede og dygtige medarbejdere, der brænder for at gøre deres arbejde godt.

Kontakt DP Erhvervsrengøring her

Hos DP Erhvervsrengøring har vi mange års erfaring, og står klar til at hjælpe endnu flere virksomheder med vinduespolering i verdensklasse. Kontakt os og hør meget mere eller få et gratis og uforpligtende tilbud.

Ring til os på 71 96 39 32. I kan også skrive på info@dperhverv.dk eller udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi jer, når vi har mulighed for det.

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med DP Erhvervsrengøring. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt DP Erhvervsrengøring i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian