Digitale

Vi er stolte af at præsentere os som et fuldt ud digitalt rengøringsfirma.

En virksomhed med en vision

Hos DP Erhvervsrengøring har vi en ambition om at gøre det lidt bedre end de andre. For os er det ikke nok, at der er rent. Der skal være skinnende rent og vigtigst af alt – vores kunder skal være fuldt tilfredse og glade for at have os som deres rengøringsfirma.

Det kan først og fremmest lade sig gøre, fordi vi har verdens bedste ansatte, der altid yder lidt ekstra. Vi giver dem nemlig de bedste forudsætninger for at de føler sig godt tilpas og samtidig føler, at de gør en reel forskel. Derudover er de selvfølgelig altid lønnet efter overenskomsten der samtidig sikrer forsikring, sundhedsforsikring, tillæg osv.

Derudover bruger vi kun de bedste miljømærkede produkter på markedet. Vi vil nemlig gerne gøre vores bedste for at passe på miljøet i vores arbejde – og samtidig skabe det bedst mulige indeklima for dig og dine medarbejdere.

45+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper bl.a.

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

DP Erhvervsrengøring

Kundeserviceniveau på højeste plan

Hos DP Erhvervsrengøring går vi langt for vores kunder, og for at yde den bedst mulige kundeservice. Vi har stor erfaring indenfor branchen og ved derfor godt, at der ofte skal lidt ekstra til, for at skille sig ud. Derfor smider vi gerne det vi har i hænderne, hvis I har brug for hjælp nu og her.

Det vigtigste for os er glade og tilfredse kunder. Vi stræber derfor altid mod at jeres oplevelse af vores rengøring er bedst mulig.

Kontakt os allerede i dag

Er I i tvivl om DP Erhvervsrengøring er noget for jer? Tag en snak med os, og find ud af hvad vi kan gøre for jer. I er også altid velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud på rengøring i jeres virksomhed, butik, institution osv.

Ring på 71 96 39 32 og hør mere. I kan også sende en mail til info@dperhverv.dk eller udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os snarest muligt.

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med DP Erhvervsrengøring. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt DP Erhvervsrengøring i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian