Erhvervsrengøring der gør en forskel

Erhvervsrengøring der gør en forskel

Digitale

Vi er stolte af at præsentere os som et fuldt ud digitalt rengøringsfirma.

Grundig rengøring helt ude i hjørnerne

Hos DP Erhvervsrengøring hjælper vi virksomheder, institutioner, hospitaler, butikker m.m. med at holde støvet for døren. Det er vigtigt at have et godt indeklima i de lokaler, hvor man ofte opholder sig, specielt når det gælder kontorer og institutioner.

Udover erhvervsrengøring tilbyder vi også andre ydelser, der kunne være relevant for dig:

Vi skræddersyer altid vores ydelser, så de passer til vores enkelte kunders behov og ønsker. Vi udarbejder sammen en serviceplan, så vi med stor nøjagtighed ved, hvordan I ønsker vores arbejde udført. Vi udfører institutionsrengøring, klinikrengøring, flytterengøring, kontorrengøring og meget mere.

Ønsker I at høre mere om en mulig rengøringsaftale med os? Kontakt os allerede i dag og hør meget mere om erhvervsrengøring. Vi kan helt sikkert hjælpe jer, og efterlade jer med et tilfredsstillende resultat.

45+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper bl.a.

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

DP Erhvervsrengøring

Vores medarbejdere gør det muligt

Vi har en professionel tilgang, når det kommer til rengøring af kontor. Vi ved godt, hvad der skal til for at have et team, der yder deres allerbedste. Det kræver et godt arbejdsmiljø med gode vilkår, og hvor medarbejderen føler sig betydningsfuld. Derfor gør vi hvad vi kan, for vores medarbejdere, der naturligvis er lønnet efter overenskomst efter alle retningslinjer.

Vi bruger kun de bedste produkter på markedet. De er alle miljømærkede og altid af bedste kvalitet. Vi holder os nemlig hele tiden opdateret på markedets bedste produkter, så vi står klar til at udføre den bedst mulige erhvervsrengøring.

Kontakt DP Erhvervsrengøring

Vi har mange års erfaring med erhvervsrengøring, og står altid klar til at tage en ny udfordring op. Har I spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring, er I altid velkommen til at kontakte os.

I kan ringe til os på 71 96 39 32 eller ved at sende en mail til info@dperhverv.dk. I er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører I fra os.

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med DP Erhvervsrengøring. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt DP Erhvervsrengøring i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian