Erhvervsrengøring Næstved

Digitale

Vi er stolte af at præsentere os som et fuldt ud digitalt rengøringsfirma.

Vi sørger for at dit kontor er rent og ryddeligt

Leder du efter en dygtig samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med at holde kontoret rent og ryddeligt? Hos DP Erhvervsrengøring er vi specialister i erhvervsrengøring i Næstved, og hjælper butikker, kontorer, institutioner mv. med at holde deres lokaler rene og pæne.

Med os som rengøringsfirma, er du garanteret veludført erhvervsrengøring i Næstved og omegn. Vi skaber forudsætningerne for et rent og godt arbejdsmiljø, som ikke kun er vigtigt for dine medarbejdere, men i særdeleshed også for dine kunder og besøgende.

Vi er et stort team med masser af gå-på-mod. Vi sætter en ære i at være grundige i vores arbejde, og skabe glade og tilfredse kunder. Få et tilbud på erhvervsrengøring i Næstved allerede i dag – tag blot kontakt til os.

45+

Medarbejdere klar til at hjælpe dig

Vi hjælper bl.a.

 

Vil du ringes op?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage

DP Erhvervsrengøring

Detaljeorienteret rengøringsfirma

Hos DP Erhvervsrengøring har vi et stort fokus på grundighed og detaljer, når vi udfører erhvervsrengøring i Næstved. Som et detaljeorienteret rengøringsfirma sørger vi for at rengøre i alle hjørner og kroge. Det sikrer et professionelt resultat, og giver samtidig glade og tilfredse kunder.

Vi tilbyder altid skræddersyede planer til dig. Du bestemmer helt selv, hvad du ønsker at få rengjort, når du ønsker erhvervsrengøring i Næstved. Fra let overfladerengøring til mere dybdegående rengøring, sørger vi for at tilpasse os til dine behov. Hvis du ønsker hjælp til mindre håndværksopgaver, eksempelvis montering af fladskærme, whiteboards eller andet, kan vores handyman hjælpe. Vi tilbyder også ydelser som vinduespolering, office helper, facility service og meget andet.

Lad os stå for din rengøring

Når du har brug for grundig erhvervsrengøring i København, står vi hos DP Erhvervsrengøring klar til at tage os af opgaven. Med base i Køge, dækker vi hele København og omegn, samt byer som Hillerød i nord, Roskilde i vest, til Næstved i syd. Vi hjælper dig altså på hele Sjælland.

Kontakt os for en samtale omkring dine behov for erhvervsrengøring i København. Så udarbejder vi en skræddersyet plan, der passer til dine behov. Du kan kontakte os på telefon 71 96 39 32 eller ved at sende os en mail på info@dperhverv.dk.

Hvad siger
vores kunder?

 

Super tilfreds

Perfekt rengøring. På kontoret er de hjælpsomme og forsøger at gøre det så godt for kunden som muligt.

– Annette

Thumbs up!

Jeg er meget tilfreds med DP Erhvervsrengøring. Det er altid en god kommunikation med firmaet. Det er dejligt at det altid er den samme der kommer. Kan kun anbefales.

– Jimmy

Fungerer 100%

Det skal prøves – de er søde, hjælpsomme og meget kompetente. God og grundig rengøring. Jeg kan kun sige: PRØV DET!

– Lars

5 store stjerner

Jeg har brugt DP Erhvervsrengøring i et stykke tid. Må ærligt indrømme at jeg er yderst tilfreds med Alexander og resten af teamet.

– Christian